Glorieuxpark
Glorieuxpark is een oase van rust binnen de ring van Eindhoven. Het is niet ver gelegen van het centrum van Eindhoven en al haar voorzieningen, maar eenmaal op het park waan je je in een geheel andere wereld.

Het terrein is ruim 12 hectare groot. Alleen al door de fysieke afmetingen van het park wordt de nodige ruimte en rust geschapen. De prachtige natuur op het park zorgt voor de rest, Glorieuxpark is echt een unieke locatie te noemen.
Zorg & Wonen Glorieux
Zorg & Wonen Glorieux creƫert een omgeving om langer leven in goede gezondheid te bevorderen en bewust om te gaan met onze aarde. Het herstelhotel is dan ook volledig energieneutraal van opzet. Het sociale netwerk versterkt aangenaam wonen, werken en leven. Deze visie vloeit voort uit de spiritualiteit van Stefaan Modest Glorieux en de leefregels van de oorspronkelijke bewoonsters van Glorieuxpark: de Zusters van Barmhartigheid van Ronse.

Zorg & Wonen Glorieux betrekt bewoners actief bij het leven en biedt zinvolle activiteiten, die helpen bij het behouden van een goede (geestelijke) gezondheid. Wij bevorderen beweging van bewoners zowel buiten- als binnenshuis. Wij bieden onze zorg vanuit de eigen regie benadering.